آشنایی با بهترین دمنوش با طبع گرم برای زمستان
زمان مطالعه 6 دقیقه
پاییز و زمستان با وجود زیباییهای فوق العادهای که دارند، میتوانند برای برخی از افراد آزاردهنده نیز باشند. سرمای هوا در فصل پاییز و زمستان، دلیلی برای سرفهها و عطسههای زمستانه است. اگرچه راه حل قطعی برای گلودرد، عطسه و آبریزش زمستان وجود ندارد؛ ولی باز هم بسیاری از متخصصین طب سنتی بر این عقیده هستند که مصرف انواع دمنوش با طبع گرم میتواند برای حفظ سلامت عمومی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف مفید باشد. در این مقاله قصد داریم چند دمنوش گرم و فوق العاده خوشمزه را برای فصل پاییز و زمستان به شما معرفی کنیم.
خواص مصرف دمنوش با طبع گرم
فصل زمستان و پاییز، دارای آب و هوای سرد است و مصرف خوراکیهایی که دارای طبع سرد هستند، در این فصل توصیه نمیشود. نوشیدنیهای گیاهی میتوانند تاثیر زیادی روی سلامت جسمی، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی در زمستان و پاییز داشته باشند؛ به شرطی که از دمنوشهای گیاهی با طبع گرم استفاده کنید! خواص زیادی برای مصرف این نوشیدنیها وجود دارد که بسته به ترکیبات به کار رفته در آنها متفاوت است. با این حال این خواص نباید باعث شود که در مصرف این نوشیدنیها زیاده روی کنید.
بهترین دمنوشهای گیاهی برای زمستان
چایهایی که با گیاهان دارویی گرم تهیه میشوند، میتوانند برای عصرانه روزهای سرد پاییز و زمستان عالی باشند. با این حال طعم و مزه دمنوش زمستانی نیز بسیار مهم است. به همین خاطر در ادامه قرار است در مورد بهترین دمنوشهای با طبع گرم با شما صحبت کنیم که طعم و مزه فوق العادهای نیز دارند
مطالب مرتبط: آشنایی با خواص و طرز تهیه دمنوش به لیمو
دمنوش دارچین و عسل
یکی از انواع نوشیدنیهای فوق العاده برای فصل زمستان و پاییز، دمنوش دارچین و عسل است. دارچین و عسل هر دوی دارای طبع گرمی هستند و میتوانند به سلامت عمومی بدن و پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی کمک کنند.
کافیست که برای تهیه این دمنوش با طبع گرم چند تکه چوب دارچین را درون یک قوری بریزید و مقداری آب داغ به آن اضافه کنید. اجازه دهید که این ترکیب به مدت 30 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. سپس میتوانید یک قاشق چای خوری عسل به نوشیدنی خودتان اضافه کرده و آنرا میل کنید.
پیشنهاد ویژه: هیرکانوش یک شرکت معتبر درخصوص خرید دمنوشهای اورگانیک، آمادهی خدمات رسانی و مشاورهی رایگان در خصوص انتخاب مناسب ترین دمنوش برای هموطنان عزیز است.
دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب
دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب، یک نوشیدنی فوق العاده عالی با طبع گرم و تر است. این چای درمان کننده گلو درد و تنگی نفس بوده و میتواند برای درمان دردهای عصبی مورد استفاده قرار گیرد. این دمنوش فشار خون را پایین میآورد و باعث آرامش اعصاب نیز میشود. افرادی که بیخوابی دارند، میتوانند این نوشیدنی را برای رفع بیخوابی خود استفاده کنید.
برای تهیه این دمنوش با طبع گرم، کافیست که یک مشت گل گاو زبان را با یک قاشق غذاخوری سنبل الطیب ترکیب کنید. سپس درون یک قوری حاوی 2 لیوان آب جوش بریزید و با یک تکه نبات به مدت 15 دقیقه دم کنید؛ رنگ نهایی نوشیدنی، قرمز و آلبالویی است.
دمنوش بادرنجبویه
بادرنجبویه یکی از گیاهان دارویی با طبع بسیار گرم است که میتواند تاثیر زیادی روی تقویت سلولهای مغز و قلب و اعصاب داشته باشد. این گیاه دارویی خوابآور بوده و فوق العاده آرامش بخش است. به همین خاطر با مصرف این نوشیدنی خواب بسیار آرامی را در طول شب تجربه میکنید. همچنین این چای به دلیل خونساز بودن، برای دختران و زنان نیز بسیار مفید است.
برای تهیه این دمنوش مناسب زمستان، کافیست که به اندازه یک مشت کوچک بادرنجبویه را در دو لیوان آب سرد بریزید. اجازه دهید تا این ترکیب به جوش برسد. سپس میتوانید با شعله غیر مستقیم این نوشیدنی را دم کنید و سپس میل نمایید.
دمنوش زنجبیل و چای سبز
یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه برای روزهای سرد سال، دمنوش زنجبیل و چای سبز است. زنجبیل دارای طبع گرم و خشک بوده و میتواند برای تقویت حافظه، تنظیم ادرار و همچنین درمان سرفه و حالت تهوع مورد استفاده قرار گیرد. برای تسکین درد آرتریت و دردهای مفصلی نیز میتوان از زنجبیل استفاده کرد.
برای تهیه دمنوش زنجبیل و چای سبز، کافیست که چند تکه (به اندازه 1 قاشق چای خوری) زنجبیل را درون یک قوری بریزید. به اندازه 1 قاشق غذاخوری چای سبز به آن اضافه کنید. آب جوش روی این دو گیاه دارویی بریزید و اجازه دهید تا این نوشیدنی دم بکشد. پس از آماده شدن، میتوانید یک قاشق عسل به آن اضافه کنید و با چند قطره آبلیمو، طعم آنرا را فوق العادهتر کنید. این دمنوش با طبع گرم خود به بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند.
دمنوش زعفران
زعفران یکی از ادویههای خوش بو و معطر در میان ما مردم ایران است. این گیاه دارای طبع گرمی بوده و میتواند باعث تقویت نیروی جنسی شود. همچنین افراد با مصرف دمنوش زعفران میتوانند شاهد نشاط و سرزندگی بیشتری باشند. زعفران مقوی کبد بوده و ادرارآور نیز هست. میتوان در روزهای سرد زمستان و در هنگام ابتلا به سرماخوردگی، از این نوشیدنی به دلیل خاصیت خلط آوری آن استفاده کرد.
روش تهیه این دمنوش با طبع گرم برای زمستان میتواند بسیار متنوع باشد. اما اگر دوست دارید که یک دمنوش زعفران خالص داشته باشید، کافیست که به اندازه یک چهارم قاشق چای خوری زعفران را در یک لیوان آب جوش بریزید. روی لیوان را با یک بشقاب بپوشانید و سپس این دمنوش زمستانی خوشمزه را پس از 10 دقیقه میل کنید.
دمنوش نعنا
نعناع یکی از گیاهان دارویی مفید در روزهای سرد سال است. این گیاه دارای طبع گرمی بوده و میتواند برای ناراحتیهای گوارشی عالی باشد. برای هضم بهتر غذا و همچنین افزایش اشتها میتوانید از نعناع کمک بگیرید. این گیاه مقوی قلب و سیستم اعصاب نیز هست.
برای تهیه دمنوش نعناع برای مصرف در روزهای سرد سال روشهای مختلفی وجود دارند. با این حال سادهترین روش این است که یک قاشق غذاخوری نعناع خشک شده را در دو لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد. سپس نوشیدنی را از صافی رد کنید و با یک قاشق چایخوری عسل و یک نصف لیمو آن را طعمدار کنید. در این صورت ویتامین سی مورد نیاز بدن شما نیز تامین میشود.
اگر تمایل دارید با خواص دمنوش پنیرک و گل ختمی آشنا شوید، به لینک قبل مراجعه نمایید.
دمنوش آویشن و عناب
آویشن یک گیاه دارویی معروف در میان ما ایرانیان است. طعم و مزه آویشن مطلوب بوده و میتوانید به تنهایی برای تهیه دمنوش با طبع گرم از آن استفاده کنید. آویشن مقوی کبد و کلیه است. میتواند باعث افزایش فشار خون شود و همچنین سیستم بینایی را تقویت میکند. افرادی که مشکلات گوارشی دارند، میتوانند با آویشن بسیاری از این مشکلات را برطرف کنند.
برای تهیه دمنوش آویشن، میتوانید یک قاشق غذاخوری آویشن را در دو لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد. اگر سرما خوردهاید، میتوانید چند تکه عناب را نیز به دمنوش زمستانی خودتان اضافه کنید و در نهایت این نوشیدنی خوشمزه را با چند قطره لیمو ترش و عسل میل کنید.
سخن پایانی
در این مقاله شما را با انواع دمنوش با طبع گرم آشنا کردیم و میتوانید هر کدام از این دمنوشهای زمستانی را میل کنید. فقط کافیست که قبل از مصرف این نوشیدنیها به شرط داشتن شرایط جسمی خاص مانند بیماری، بارداری و شیردهی با یک پزشک طب سنتی مشورت کنید.
دیدگاهی وجود ندارد.